Inschrijvingsdag 4 mei 2016 afdeling Wevelgem

By 3 mei 2016Geen categorie

Beste ouders, lieve leerlingen!

Onze show zit er op en stilaan zijn sommige onder jullie plannen aan het maken voor het volgend dansjaar.

Dit weekend hebben de meeste ouders en leerlingen het uurrooster in handen gekregen. Mocht je nog niet op de hoogte zijn van het uurrooster, kijk even op de site waar het definitieve uurrooster ook te vinden is. =>http://kreadancediva.be/lessenrooster/

Even de richtlijnen nog meegeven wat het inschrijven betreft:
– Woensdag 4 mei van 17u tot 19u30 is het onze inschrijvingsdag in de dansschool in Krea. Probeer zoveel mogelijk allemaal dan te komen. Want op die manier krijgen wij een goed overzicht van welke klassen er eventueel vol zitten en of we ergens nog oplossingen moeten (proberen!) zoeken.
– Wij doen niet vroeger open dan 17u, dus het heeft niet heel veel zin om vroeger te komen.
– Je kan enkel inschrijven op eigen leeftijd. Als je je kind inschrijft voor een klas hoger, merken wij zelf dat ze niet vooruitgaan, maar eerder achteruit of stil blijven staan.
– Let op! Parking is niet beschikbaar.

Lukt dit allemaal niet, kan je je inschrijven via mail, maar dit pas vanaf 5 mei.

Wij schuiven geen leerlingen automatisch door naar een klas omdat dit om praktische redenen onmogelijk is voor ons: Sommige leerlingen stoppen met een bepaalde stijl, andere doen een stijl bij, wij moeten alle gegevens controleren… En uiteindelijk vragen al deze aanpassingen heel wat meer werk.

Indien jullie woensdag het lidgeld al betalen met Bancontact of cash krijgen jullie per leerling 5 euro korting!

Wat de tappers betreft, kwamen er enkele vragen, hieronder nog even een duidelijke uitleg:
– Beginners tap is vanaf het 5e leerjaar. Om tapdans als beginner te starten vragen we om zowel ballet als Jazz te volgen. Wil je starten met tap als oudere leerling (vanaf 2e mb) volstaat het om enkel Jazz te volgen.
– Verder maken de lesgevers van tap zelf een lijst op met wie naar welk niveau mag. De meeste leerlingen blijven in hun zelfde klas en dus op dezelfde dag als dit jaar (ze blijven doorgroeien met hun klas). Er zijn slechts enkele leerlingen waarvan wij merken dat zij iets vlugger vooruitgaan, die wij een niveau hoger sturen. De lijst zal je terugvinden op de inschrijvingsdag. Wil je het echter vroeger weten, vraag het dan even na bij je desbetreffende juf (Vanessa, Emma en Lies) of leraar (Toon).

Hopelijk is dit nu allemaal nog wat duidelijker!

Tot woensdag =morgen!