Voor de 9e keer Richting “The Barcelona Dance Awards”

By 23 maart 2016Geen categorie

Vanavond vertrekken onze teams richting Barcelona om deel te nemen aan de Barcelona Dance Awards 2016. Dit beetje overschaduwd door de ernstige daden die afgelopen dinsdag gebeurd zijn. Door die gebeurtenissen zijn wij halsoverkop op zoek moeten gaan naar een bus om de veiligheid van onze dansers te verzekeren. Na een lange zoektocht is dat uiteindelijk gelukt en kunnen onze dansers met een ontspannend gevoel naar Barcelona trekken.

krea showcase 2016.Still013

De vorige 8 jaren hebben wij al 20 awards gewonnen, dus dat zijn er gemiddeld 2,5 per jaar. Alleen kun je daar niet op afgaan natuurlijk. Onze teams zijn kwalitatief opnieuw sterk genoeg om terug Awards in de wacht te slepen, maar aangezien wij niet weten wie er uiteindelijk allemaal is, is het moeilijk om daar op af te gaan. Wij kunnen jullie wel al zeggen welke landen aanwezig zullen zijn. Albanië, VS, Japan, Pacific Islands, Ierland, Rusland, Israël, Romenië, Italië, Spanje, …..

krea showcase 2016.Still034

In het verleden wonnen wij al in de categorie:

Characteristic, Musical, Jazz, Dancetheatre, Juryprice, Fusion, Best European Danceschool, Best School of the World.

Graag zouden wij uiteraard ook iets halen in modern, contemporary of best Choreography misschien… Maar de grootste overwinning is nu al binnen en dat is dat we daar allemaal veilig geraken en toch kunnen deelnemen.

krea showcase 2016.Still145

Iedereen kan ons natuurlijk volgen op onze facebookpagina.

Programma:

Donderdag : Papillon, Beatifull, BodyLove en Wer Bisto

Zaterdag: Moonlight, Le Portrait, Euphoria, No Music, Whataya Want from me, Body Love, Beautifull, Billy Elliot en Best Friends

Zondag: To Good to be True, Whataya Want from me, Amelie Poulain, Billy Elliot, Happy Music en A nous

 

Vele groetjes

Het Teambestuur