Wie zijn we?

Een dansschool waar familie centraal staat. De school is opgericht door broer en zus Dimi en Vanessa in 2006. Direct na het oprichten van de school heeft DiVa de bestaande balletschool Krea Ballet overgenomen die al vele jaren bestond.

Vanessa is afgestudeerd aan de hoge school voor dans te Lier. Dimi is eerder bekend van vele tv opdrachten en showprojecten. Samen maakten ze Krea tot wat het nu is. Dit lukte echter niet zonder de grote steun van hun ouders: Hendrik, Gina en Rudy.

Na vele successen en een immense groei in de dansschool hebben we ondertussen vele helpende handjes van jeugdproducten en hun ouders en beheert Lies (Dimi zijn vrouw) alle administratieve taken. Zo is Kreadance DiVa een groot familieproject dat nog steeds tot hoofddoel heeft kinderen gelukkig te maken door leuke danslessen te geven en iedereen zoveel mogelijk in de spotlight te plaatsen waar dit mogelijk is.

Ondertussen heeft de school een kleine 900 leerlingen verdeeld onder de 3 gekende afdelingen te Wevelgem, Zwalm en Petegem.

Hopelijk kunnen wij nog vele jaren, samen met jullie steun, iedereen gelukkig maken in onze fantastische dansschool Kreadance DiVa.
Dimitri-en-Vanessa